2019 Sonbaharın trend renkleri belli oldu yeşil vazgeçilmeziniz olacak!

Yaprakların döküldüğü ve kışa hazırlık mevsimi olarak karşımıza çıkan Sonbahar mevsiminin 2019'a uygun renkleri belli oldu derin yeşili vazgeçilmeziniz olacak!

Kıyafelerin ve aksesuarların vazgeçilmezi olan bir diğer moda trendi ise ojeler! Tırnaklarınızı hoş gösteren 2019 Sonbahar oje rengi trendlerinde yer alan oje renklerini elmaelma.com okurlarına özel bir derleme yaptık! Kışın habercisi olarak karşımıza çıkan sonbaharın trend oje renklerine sizde göz atarak mevsime uygun trendlere uyum sağlayabilirsiniz! Yeşil, mavi, kırmızı renklerin ön planda olduğu bu renklerin hangi tonları trendmiş hadi gelin hep beraber inceleyelim!

Toprak tonları giri gibi klişeleşmiş renkleri artık bir kenara bırakıp 2019 Sonbahar rengine uyum sağlayacak yeşil, kırmızı hatta mavi gibi renklere yönelerek klişe trendleri geride bırakmanın zamanı geldi!

Dolu Dolu Mor!

Her ne kadar cıvıl cıvıl, rengarenk bir renk olsa da aslında mor rengi romantizmin rengidir. Duyguyu ve romantizmi ifade eden mor rengi her ne kadar kıyafet seçimlerinde oldukça zorlayıcı olsa da bu 2019 Sonbahar mevsiminde tırnaklarınızda tercih edebileceğiniz bir renk olarak karışımıza trend oje renkleri arasında yer alıyor.

Pas Kırmızı İle Sonbahar!

Yaz ve kış mevsimlerinin vazgeçilmezi aynı zamanda kurtarıcı bir renk olarak karşımıza çıksada sonbahar mevsiminde de kırmızının tonlarını sevenler için pas kırmızısı 2019 Sonbahar trendleri arasında yer alıyor.

Sonbahar’da Derin Yeşili!

Her mevsimde rahatlıklı kullanabileceğiniz yeşilin tonlarını sonbaharda da kullanmak isteyenler için derin yeşili rengi karşımıza çıkıyor. Sonbahar mevsiminde sırıtmayacak ve tırnaklarınıza çekicilik kazandıracak derin yeşil rengini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Exit mobile version