2019 Modası Kadın Kaban Çeşitleri

Havanın soğumasıyla aklımıza ilk gelen yeni sezonda bizi sıcak tutabilecek kaban modelleridir. 2019 yılında moda değiştiği için kaban modelleri de farklılık göstermektedir.

Parka Tarzlı Kaban Modelleri

Parka modelli kaban ceketleri oldukça şık bir görünüm sağlamaktadır. Modası asla geçecek gibi görünmüyor. Oldukça sıcak tutması nedeniyle bayanların en çok tercih ettiği modeller arasındadır. En fazla tercih edilen renkleri ise lacivert, siyah gri, haki ve bej renkleridir. Bu tarz modelli kabanlarla her yıl stil sahibi olabilirsiniz.

 

Sherpa Kaban Modelleri

Bu kaban modelli ceketler ayıcık mont olarak da biliniyor. Oldukça şık ve rahat hissetmenizi sağlayan bu kaban modeli bu yıl da trendler arasında. Her renkte bu kaban modellerini bulabilirsiniz.

Yün Kaban Modelleri

Her sezon terzilik ve kesim farklılıkları ile karşımıza çıkıyor demek mümkün. Her yıl karşımıza çıkan yün kaban modellerinin modası geçecek gibi görünmüyor.

Beyaz Kaban Modelleri

2019 sezonunun en hoş trendleri arasındadır. Yazı ve baharı temsil eden rengi ile soğuk havalar da insanın içini açıyor demek mümkün. Her renk kıyafet ile ayrı bir şıklık katacaktır sizlere.

Şeker ve Pudra Pembesi Kaban Modelleri

Beyaz renkli kabanlar gibi bu renkteki kaban modelleri de baharı müjdeliyor demek mümkün. Şeker ve pudra pembesi kabanlar her tarz kombin üzerine gidebilecek model ve renkler arasındadır.

Anvelop Kaban Modelleri

Sezonun en güzel kaban modelleri arasındadır. Şık ve tarz bir görünüm sağlamak istiyorsanız, bu anvelop kaban modellerini tercih edebilirsiniz.

Kırçıllı Kaban Modelleri

Bu sezonun en trendleri arasına girmiş bu kaban modellerinin modası geçecek gibi görünmüyor. Kırçıllı dokusu ve bileklere kadar uzunluğu ile şıklığınıza şıklık katacaktır.

Süet Kaban Modelleri

Bu kaban modelleri bu sezon oldukça trend olacak gibi gözüküyor. Kahve renklerinin yanı sıra, bordo ve yeşilin en güzel tonları da bu tarz modelli kabanların en çok tercih edilen renkleri arasındadır.

Deri Kaban Modelleri

Kış sezonunun en trendleri arasındadır. En çok tercih edilen renkleri bordo, siyah ve haki renkleridir. Bu tarz modelli kabanlar şıklığınıza şıklık katacaktır.

Exit mobile version